Hogy tudom a gyermekem telefonjáról csak youtube-ot letíltani, vagy jelszóval vagy véglegesen vagy bárhogy? SOS!
Le lehet tölteni alkalmazás zárolót.
Azt hiszem nekem a CM security volt letöltve ilyen célokra.
Mert, azt hiszi, hogy csak a YT-n tud a gyerek, "rossz" tartalmakat találni....
Ha sejtené... te jó isten! :D
Letöltöttem,feltörte.....:-/!
Valami màs megoldàs,estleg??
9 éves,egész nap nézi szeretné a kis majom youtubos kölykök agyzsibasztó dumàit,amitől teljesen áttveszi a "menő"stílust.Amitől agyrémet kapok!Sajnos azt gondolják a mai gyerekek,hogy azok az értékes példaképnek való emberek akiknel van egy youtube csatornàjok......stb
Szerintem védje le a teledont biztonsági zárral (minta, PIN, jelszó). De ha már itt tartunk, a böngészőt is le kéne védnie, hiszen a gyerek akkor oda írja be, hogy youtube(.)com.
Aztért lenne érdemes az egész telefont lekódolni, mert le lehet tölteni különböző böngészőket a Play Áruházból. (pl. Opera, Chrome, Firefox stb...)
Szóval a telefonzárat javaslom, ha minden kötél szakad.
Szerintem mondj le róla. Egy ilyen weboldalt nem lehet letiltani.
Ha kitörlöd az klienst:
-nézi böngészőből (chrome, firefox, opera stb)
-letölt másik klienst (pl viral)
Androidra vannak ilyen appok amivel le lehet kódolni, csak az a baj, 1000 helyről ki lehet ezeket törölni, leállítani, kikerülni.
Az lenne a legjobb megoldás, ha megpróbálnál vele beszélni, esetleg az olyan megnyilvánulásai miatt megbűntetni pl elveszed tőle a gépet, telefont 1-2 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!