Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tudtok olyan torrent oldalakat...

Tudtok olyan torrent oldalakat mondani amelyek biztonságosak?

Figyelt kérdés

2015. júl. 26. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Olyan nem létezik. Bármelyik torrent állomány lehet vírusos.
2015. júl. 26. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ncore, nagy felhasználóbázis, válogatott tartalom, fórumok, elég hamar kiszűrik ha valamivel gáz van.
2015. júl. 26. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a az eddigi válaszokat! Konkrétabban olyan oldalakkra gondoltam ahol kisebb valószínűséggel szedek össze vírust. Várom a további válaszokat!:)
2015. júl. 26. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is az nCore-t javaslom. Én 2 év alatt semmi vírust nem szedtem össze.
2015. júl. 26. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Isnane-n vagyok (newinsane.info)

Több mint 500 torrentet töltöttem már le, közülük 1-2 volt, amire riasztott az avast, de hamar kiszűrik az ilyeneket :)

2015. júl. 26. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
nCore, Insane, és az összes többi nagyobb oldal hamar kiszűri ezeket, hiszen a felhasználók rögtön jelentik ha valami gáz van és foglalkoznak vele, ha kell, törlik. Alapjában véve pedig nem jellemző hogy vírust raknának föl, nem nagyon van kedve senkinek kidobatni magát.
2015. júl. 27. 09:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Még valaki esetleg tud mondnani pár híres torrent oldalt?
2015. júl. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!