Win 7 ultimate alatt egy teljes biztonsági mentést külső hdd-re akkor ha formázom és ujratelepitem a gépet mert már lassú, akkor a mentésből minden visszaáll az eredetire, nem kell telepitgetni programokat, levelezőt állitani, leveleket külön menteni, stb. vagy ez nem igy megy? Még annyi hogy ha 3 particiom van és az egyiken képek vannak azokat is viszaállitja ha kell, azok is mentve lesznek?
2015. júl. 25. 18:05
1/8 anonim válasza:
acronis backup & recovery
2015. júl. 25. 18:47
2/8 Gábor_79 válasza:
Acronis True Image Home (2014). Működhet persze. Ebben van "Universal Restore" funkció, azaz eltérő hardverkörnyezetre is helyreállít. Pl. Laptopról PC-re. Próbáltam, azért merem állítani. A mentésbe meg az foglaltatik bele, amit kiválasztasz és helyed engedi.
oké, de nem progit keresek azt talállok én is és a win 7 ben van is, a kérdés: Win 7 ultimate alatt egy teljes biztonsági mentést külső hdd-re akkor ha formázom és ujratelepitem a gépet mert már lassú, akkor a mentésből minden visszaáll az eredetire,és gyors lezs? nem kell telepitgetni programokat, levelezőt állitani, leveleket külön menteni, stb. vagy ez nem igy megy? ugyanarra a gépre tenném vissza csak szeretném lényegébe újratenni telepítések kihagyásával.
2015. júl. 26. 09:08
5/8 Gábor_79 válasza:
Elvileg úgy kellene működnie, de azt pont nem próbáltam még. Mármint a win 7 beépített rendszervisszaállítását.
Úgy gondolom, hogy újratelepítés előtt kellene próbálni a teljes rendszervisszaállítást, mert ha fordítva lenne, akkor azt már egy különböző felhasználói profilra (hiába az azonos elnevezés) állítanád vissza, más jogosultságokkal. Szerintem ezt nem nagyon engedné, mert így hozzáférhetnél bárki személyes adataihoz.
Mentésre használtam, de visszaállításra nem. Különféle módozatok közül lehet választani- talán olvastad is- ; renszerkép mentése, fájlok mentés meg talán beállítások mentése. Pont ezért használok más programot, mert ennek a kimenetele számomra bizonytalan. Lementem a rendszerpartíciókat, ami 2x 20 GB, tömörítve meg kisebb és nincs vele gondom. Többször mentett meg.
2015. júl. 26. 09:26
6/8 anonim válasza:
Az acronis backup & recovery teljes mentést készít és pont ugyanúgy tudod majd folytatni ahogy lementetted akár formázás után is.
2015. júl. 26. 14:53
7/8 A kérdező kommentje:
oké, és a lassúság megszűnik? vagy az csak ha ujrateszem kézzel a progikat, ha backuppolok akkor ugyanolyan lassú marad?
2015. júl. 27. 08:52
8/8 anonim válasza:
Ha lassút mentesz akkor az lassú marad ha visszaállítod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!