Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mindegyik vírusirtó gyűjt...

Mindegyik vírusirtó gyűjt adatokat a számitógépedről?

Figyelt kérdés

Én pontosan az avastra gondoltam mert le akartam tölteni erről az oldalról

[link]

és azt irta adatokat gyűjt de nem teszi nyilvánosságra személyes dolgaimat ez megbizható?

2015. júl. 24. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Most őszintén, melyik program nem gyűjt adatot? Ennyi erővel ne használj gépet...

Annyit tehetsz, hogy elolvasod az adatvédelmi szabályzatukat, és ha elfogadod, használod, ha nem, akkor nem.

2015. júl. 24. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz tehát mindegyik gyűjt adatokat?
2015. júl. 24. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Az avast-tól szerintem nem kell félni, amennyiben nem hagyod, hogy telepítés közben valami bloatware-t is tegyen a gépedre(nem tudom, hogy az avast csinál-e ilyet, de ha a Microsoft meg meri csinálni, feltételezem, hogy ők is).

Egyébként meg ha félted az adataidat, rejtőzz TOR meg VPN mögé és nagyon figyelj oda, hogy hol milyen adatokat adsz meg és töröld magad közösségi hálókról.

2015. júl. 24. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
és és és nem tudok most értelmesen fogalmazni és bocsánat
2015. júl. 24. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Bébi, egy szoftver nemhogy adatokat gyűjt, de egy böngészéskor például egy weblap cookie-kat és minden egyéb szarokat is elhelyez a gépeden, és figyel téged, és olyan reklámokat tol eléd ami téged érdekel.
2015. júl. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!