Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehetséges, hogy más...

Leslie Smith kérdése:

Hogyan lehetséges, hogy más vásárol a Steam Accountomról?

Figyelt kérdés

A következő történt: egy Melih nevű török gyerek bejelölt majd cserélni akart egy Cs:Go sknit, persze en bedőltem neki! Majd 2 hét múlva belépek es 300€ euró értékű jatekvasarlasok vannak a fiókokban, de ezeket refoundolta is, valamint 2 skint is vásárolt 200€ értékbe, de ezek meg a raktáramban vannak. A steam pénztárcám egyenlege 0,27€ annyi, mint amennyit en hagytam rajta.

Tehát egyértelmű, hogy nem az en pénzemet használta, mert egy ismeretlen Visa kártya is meg volt adva az en PayPal fiókok mellett.

Írtam a steam supportnak unknown purchase címen, egyenlőre nem kaptam választ!

A kérdésem az lenne, hogy akkor ezt a pénzt honnan vontak le, valamint lehet e ebből bármilyen hátrányom?

2015. júl. 20. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
ha pénzt nem vesztettél, kaptál még ajándékot is, akkor én megváltoztatnám a jelszót és örülnék magamban.. :D
2015. júl. 20. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért lehet ez kellemetlen is, hiszen más kártyáját használták, ami lehet hogy lopott. Nehogy azt gondolják, hogy én használtam.

Írtam már a Steam Supportnak, de nem kapodják el.

2015. júl. 20. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Örülj neki, ha egyáltalán foglalkoznak veled. Bár a helyükben én jól körberöhögnélek. Oh, wait megtettem...

2015. júl. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!