Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » HELP! A gépem talált egy...

HELP! A gépem talált egy virust, de nem tudom, hogy kitörölhetem e, mert mikor beléptem abba a mappába azt irta ne töröljek semmit. Agy ilyenkor csak a virust törli ki?

Figyelt kérdés
C:\WINDOWS\system32\autorun.inf ezt irja a virusirtó
2010. márc. 5. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
azt a fájlt nyugodtan törölheted, és igen, ilyenkor csak a vírust törli ki.
2010. márc. 5. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd... ha egy fájl vírusos, még mindig jobb ha vakriasztás és nincs ott, mint ha tényleg vírusos és ott van :)

Ha Windows fájl lenne, úgyis nyavalyogna hogy baja van. Ha nem windows fájl, akkor meg le van téve, ami nem megy újratelepíted.

Mindenesetre nem kell lennie autorun.inf fájlnak ott ahol írtad :) Szóval törölheted.

2010. márc. 6. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
ESET azt szokta jelezni (pirossal), hogy talált egy fertőzést, a fájlt vagy könyvtárat megtisztitotta és a férget karanténba rakta. A System 32 maga a Windows! Vigyázz, hogy csak az autorun.inf-et töröld.
2010. márc. 7. 15:36
 4/4 anonim válasza:

nekem itt talált vírust:C\windows\system32\drivers\jp6fw.sys

kártevő: win32/rootkit.Agent.DP trójai

am nod 32 irta ki és most nem tudom h törölhetek e fájlokat a system32-ből mert elv az az oprendszer és akkor összeomlik a gép vagy nem ? :SSS

2012. máj. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!