Mi lehet az oka annak, hogy mindig mindenhol, bárhova kattintok a böngészőmben, kidob egy reklámot?
Figyelt kérdés
Ha a googleban keresek, ha megnyitom a böngészőt, ha felmegyek egy oldalra. Vagy bárhova. De ha a címkeresőbe kattintok, már akkor kidob egy felesleges ablakot valami reklámmal. Hogy tudnám ezt letörölni, illetve kiirtani? Már lefuttattam egy pár víruskeresőt. Sőt most töltök le egy NOD-ot, de jó lenne, ha sürgősen kapnék egy kis segítséget.2015. júl. 18. 13:51
2/7 anonim válasza:
reklámvirust kaptál ha téleg mindenért kiad egy reklámot.
természetesen a virust kell kiírtani de ha egy virusírtó se találja akkor nézd át te a fájlokat és minden fel nem ismert fájlot (nem tudod honan van) azt töröld ki (De rendszer fájlokat ne törölj ki) ha nemtalálsz semmit akkor pedig ÁTMENETILEG ABP (addblockerplus) PlugIn-t tudod ajánlani ami az öszes felugró illetve oldalon található reklámot letitja :D
3/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, egy bővítmény magától települt a böngészőre. Letiltottam a beállításokban (az volt a neve, hogy "new game"), és nem volt több reklám.
4/7 A kérdező kommentje:
Valami Cinema nem tudom milyen bővítményt tölt le mindig, de letörlöm, visszajön, amikor visszakapcsolom a gépem.
2015. júl. 19. 19:13
5/7 A kérdező kommentje:
Na jó. Most már letöröltem, most a keresőmotorom váltott át erre a snap.do-ra... MIÉRT?
2015. júl. 19. 22:08
6/7 fersk válasza:
Miért hagyod figyelmen kívül az első választ?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hagytam figyelmen kívül. Le van töltve, csak nekem az kicsit fura, hogy ennyi mindent talált.
2015. júl. 20. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!