Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan frissítsem a NOD32-t?

Hogyan frissítsem a NOD32-t?

Figyelt kérdés

Teljesen Qka vagyok, s a gépem azt írja ki, hogy elavult, frissíteni kell (minden bekapcsolásnál), de nekem erről fogalmam sincs! Nemrégen újratelepítették a windows-t, akkor tették fel, de már egyből kérte a frissítést. S nekem ez akkor most nem legálisan van fent?

Hülyegyereknek válaszolj kérlek, ne önmagadnak!

Köszönöm.

2007. nov. 5. 00:46
 1/3 JimmyJoe ***** válasza:
83%

Valószínüleg a 30 napos próbaverzió van fent a gépeden. Először is töröld le a gépről a fent lévő verziót. (Start menű> ESET> A NOD32 eltávolítása). Fontos, hogy ezt megtedd, mert különben nem tudod újra telepíteni az újabb 30 napos próbaverziót!

Na szóval, ha ez megvan, akkor látogass el az ESET honlapjára, ahonnan le lehet szedni a programot: [link]

Innen tudod letölteni a NOD-ot, az operációs rendszerednek megfelelően (XP, Vista, stb.)Az installálás magyar nyelven fog történni, tehát ezzel nem lesz gond.

Miután a program feltelepült a gépedre 30 napon keresztül automatikusan frissít, ha be van kapcsolva a NET-ed. A 30 nap elteltével felajánlja, hogy fizesd meg a licenszet a teljes, kereskedelmi verzióhoz. Ha ezt nem teszed meg, akkor újra töröld a gépről és szedd le megint a próbaverziót (ezt egyébként korlátlan alkalommal megteheted, de a lényeg, hogy elötte távolítsd el a régi, lejárt programot)!

2007. nov. 5. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Ez így teljesen nem igaz. A NOD gárdája sem teljesen hülye. Ha így teszel, mint ahogy előző olvtársunk írta, akkor ne lepődj meg, hogy az új NOD ismét azt írja ki (már egyből telepítés után), hogy "lejárt a 30 nap", vagy valami hasonlót. Ugyanis sima uninstallnál megmarad a gépben az infó erről. Ha mégsem, akkor nagy szerencséd van (legalábbis én még olyat nem tapasztaltam). Ki lehet szedni belőle, de ezzel nem fárasztalak, mert írtad, hogy nem vagy benne annyira.

Tehát vagy megveszed a jogtiszta nod-ot, és úgy frissítheted folyamatosan (be lehet állítani, hogy magától frissítsen, vagy te csináld), vagy illegális verziót töltesz le (Fújjj, szokott itt egyáltalán valaki ilyet tenni?! :D ), és azzal megint csak nem lesz gondod.

De javaslom azt kérdezd meg erről, aki telepítette neked a gépet. Tudni fogja.

2007. nov. 23. 18:00
 3/3 JimmyJoe ***** válasza:

A második válaszolónak nincs igaza. A lényeg az, hogy MINDIG újra és újra töltsd le az ESET honlapjáról a próbaverziót és ne a már letöltötted próbáld újból telepíteni, mert akkor tényleg nem sikerül.

Kedves 2. válaszadó. Miért nem próbálod ki Te magad is, mielőtt kijelented valamiről, hogy nem igaz?

2008. szept. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!