Windows jelszó feltörés?
Nincs ilyen kombináció.
Elhiheted, napi szinten foglalkozok számítógépekkel és rendszerbiztonsággal, és nincs semmiféle mágikus, szupertitkos billentyűkombináció, amivel törölhetnéd a jelszót.
Persze, van mód a védelem megkerülésére, de arról nem fogok írni, és privátban se keress!
Elég gyanús, hogy tegnapról mára elfelejtetted volna a jelszavadat. ;-) Apuci gépének feltörésében meg nem fogos kegédkezni.
Vannak megoldások, amivel le lehet törölni a jelszót.
Nekem is volt már olyan gondom, hogy elfelejtettem a jelszót, vagy haver átjelszózta a gépemet. Rákeresel Google-ban a Hiren's BootCD-re. A többit nézd meg videókból meg tudod nézni.
#6: nem feltételeztem, hogy ő lenne az új Anonymous, viszont nem kizárható, hogy tényleg mondjuk az apja gépére akarna valamit telepíteni, azért kellene neki a jelszó.
A jelszó meg nem változik meg magától.
De ha tényleg csak a saját gépébe nem tud belépni, akkor felhívja a legközelebb eső informatikához értő havert, aki az ismert módszerrel kiiktatja a jelszót.
Sorba kötöd egy másik géppel (Bypass műtét ! ) , a feltörendő gép egész c: meghajtóját SAJÁT Tulajdonba veszed a TakeOwn /f C: /r /a ..... paranccsal, vársz pár percig és hoppájé, hozzáférsz a teljes géphez, jeészó nélkül !
Ennyi. Üdv: Hacker Zekker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!