NOD32 virusirtóm volt, de lejárt mert csak 30 napos próbaverzió volt azthiszem (nem én tettem fel) és most összeszedtem valami virust. Milyen virusirtót tudnék letölteni? Mit ajánlotok?
hűha. hát itt elég sokmindent ir. most melyiket kell beirnom meg hova? mert amikor rákattintok a nodra kijön h megvásárolom vagy megvásárolt licenc beállítása. Gondolom az utóbbira kell kattintani?!
eléggé hülye vagyok ehhez...:S :$
Felhasználónév: EAV.......
Jelszó: számok és betűk kombinációja.
Ezeket kell beírnod.
Fizess elő a PC Gurura vagy a PC World-re és havonta kapsz az ESET-NOD-hoz valódi felhasználói nevet és jelszót. Ingyen.
Vagy vedd meg, nem annyira drága, hogy megérné a gépet hazavágni a tört vacakokkal. [link]
Nekem is azonnal bejelzett erre a linkre a céges ESS-em.
Egyébként rengeteg kedvezmény van, pl. diákoknak féláron adják. Viszont mindenkinek felhívnám a figyelmét arra, hogy a próbaverzió letöltése és a véglegesítés után azonnal nézze át a beállításokat! Kell a kiterjesztett heurisztika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!