Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mivel törölhetem ki a winesm.3...

Mivel törölhetem ki a winesm.32 trójait?

Figyelt kérdés
Ha nem törölte ki se a Norton, se NOD32, se a Kaspersky, se semelyik. Ahogy feláll a gép betölti magát, a Kaspersky jelzi, de nem kezd vele semmit. A norton meg akkor amikor a netre megyek észleli hogy ezer helyre akar spamokat küldeni. Simán kitörlöm vagy kell még okosság? Van mellete egy WINESM32.exe-a7ECBA23.pf is de ezt nem tudom mi.
2010. márc. 4. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha vírusírtó val nem megy akkor jüön a manuális megoldás!

Ctrl+alt+del

ha a folyamat listán látod a prog nevét ami állandóan meg és gyanus tehát nem ctfmon vagy taskman vagy svchost stb és sokat foglal le memóriábol akkor valszeg az van.

De szerintem egy frissitet virusírtóval leszedheted. A [link] találsz vírusírtót. És mivel hogy trial addig szabad használni amig le nem jár az idő.

Ha legalább fel tudtad kutatni hogy hol van melyik mappa melyik fájl. Utána jön a következő lépés.

Win restart

Csökentett mód (Win előtt F8 at nyomogatsz)

Belépsz csüökentet módba. És ott kikeresed a fájlt és törlöd. Ott már tudod törölni. Csökentet módba nem épülnek be az efajta fége mert a win csak a legszükségesebbet inditja el.

Sok sikert

2010. márc. 4. 12:48
 2/4 anonim válasza:
16%
a legjobb ha ujratelepíted a géped mert az neked amúgy nem fog letörlődni
2010. márc. 4. 12:59
 3/4 anonim válasza:

Nekem se törölte ki a vírusírtóm. Utána olvastam és a Malwarebytes nevezetű program megoldotta a problémát.

www.malwarebytes.org/

2010. márc. 14. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Használj Ubuntu Linux-ot! ;)
2011. szept. 3. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!