Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Facebook Find Friends-e nem...

A Facebook Find Friends-e nem rémísztett meg titeket?

Figyelt kérdés

Mindig is akadtak jó találatok a Find Friends funkció alatt, de eddig mindig meg tudtam magyarázni a dolgot, pl. bejelentkeztünk ugyanazon a gépen.

Most viszont már engem is megrémísztett a dolog. Kiadta a volt autóvezető oktatómat, akivel annyi kapcsolatom van, hogy 5 éve váltogattunk SMS-eket.

Na de van ennél is jobb. Most kiadott egy csajt, aki rajta van a rosszlányokon, és én voltam nála. Tehát annyit csináltam, hogy nézegettem az oldalát, meg kétszer felhívtam. Megjegyezném, hogy okostelefonom csak fél éve van, és sosem volt rajta Facebook app.

Nem sok az, amit a Facebook művel? Rosszabb, mint az NSA, komolyan mondom.

2015. júl. 8. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Vagy.. Megnézi, hogy a barátaidnak kik azok a barátai, akik a te barátlistádon nincsenek rajta, és azokat dobja ki elsőnek, akiket a legvalószínűbb, hogy ismersz(~hány közös barátotok van).

De persze, sokkal valószínűbb, hogy azzal foglalkoznak, hogy kihez jársz k rvázni.

2015. júl. 8. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:

# 1 nem érted a dolgot... pont az a probléma, hogy nincsenek közös barátaink. Max. a barátom barátainak barátaiban lehetne benne, de ha kiszámolod az olyan 300 a harmadikon, kb. 27000000 lehetséges ember.

A földrajzi helyet, látogatott weboldalakat, IP címet, meg ki tudja még miket számol bele a lehetséges kapcsolatokba.

2015. júl. 8. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Mármint feltételezed te, gyakorlatilag meg nincs FB böngésző, úgyhogy maximum akkor van erre lehetősége, ha megveszi, vagy ellopja ezeket az adatokat azoktól, akik böngészőt csinálnak.
2015. júl. 8. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Valószínúleg a lájkokból és a szöveges üzeneteimből következtet. Ez utóbbit a Google is használja a Gmailben. Még szerencse, hogy ingyen van.

[link]

2015. júl. 10. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!