Hogyan menthetem meg az outlook ill a Tunderben írt levelezéseimet (levelek, csatoltak, mail címek) ha egy outlook nélkül is levélbombát küldő vírus miatt muszáj a C-t törölnöm?
Figyelt kérdés
Sajnos nem sikerült megoldani a levélküldő vírus törlését sehogysem. Ahogy bekapcsolom a netet elindul a levélküldési rohama a gépemnek. Így marad a c törlése. (D-t meg akarom menteni) A c-n van a levelezélsem, de hogy lehet egyben lementeni a leveleket és a mailcímeket. Majd után hogyan rakom bele az üres outlookba?2010. márc. 2. 20:18
1/4 anonim válasza:
Thunderbird:
%AppData%\Thunderbird\Profiles mappa mentése. Még egyszerűbb a Mozbackup program.
Levelek, csatolmányok, postafiókok beállításai jelszavak stb. minden.
MS Outlook:
Postafiók beállításokat, jelszavakat nem tartalmaznak.
2/4 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkodtam. Gondolom Application data-ba van benne... Mozilla is ott tátrolja a dolgait.
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi pontosítok. outlook expressz a progi és nem a sima outlook. Csak egyszerűen kimásolom az egyik file-t és átteszem? de akkor jönnek a csatolt doksik is. Azok nem máshol vannak a tempbe vegy valahol?
2010. márc. 2. 20:51
4/4 anonim válasza:
Eszközök -> Beállítások -> Karbantartás -> Tárolómappa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!