Miert nyilik meg minden magatol a gepen?
Sziasztok, nagyon sotet vagyok ezekhez a dolgokhoz, ezert kerdezek itt. (windows 8)
szoval, ugy kezdododott hogy megnyilt magatol ez a kek levelezo program vagy mi, ami alapbol rajta van a gepen de egyebkent soha nem hasznaltam, csak a hotmailemet.
es erre felugrik a firefox es 100 ezerszer bejon, aztan meg felvaltva villognak. van pedig virusirtom meg minden, most akkor ennek annyi? ujra kell telepiteni a windowst vagy van erre orvossag?
elore is koszonom !
Eset Smart Security FREE verziójával próbálkozz!
Ha tört Nod32-d van, akkor nem ér semmit!
Hivatalos honlapjáról szedd le az ESS Free verziót, telepítsd, indíts mély vizsgálatot, és ki kell adnia a fertőzött fájlok listáját!
Ahogy az egyik kommentelő írta, HitMan Pro, Malwarebytes Free valamelyikét futtasd le!
koszi a valaszokat, most mar egy ideje csinalom ezt a smart scan-t eddig csak a c meghajton 72 fenyegetest talalt.
szerintem legal az esetnod mert boltbol vettem a laptopot.
Ha boltból vetted a laptopot és fel volt telepítve, akkor gond nincs...
De ha az ESET 72 fertőzéssel riogat, akkor az bizony nem kis gond! :D
a finishel semmi nem tortent :D
threats founds 72
objects cleaned 46
akkor most 46 ot lerendezett es 26 maradt amivel nem lehet kezdeni semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!