Paramorefan kérdése:
Egy vírus, a GoHd került a Windows7-es laptopomra. Hogyan szedjem le?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 20:21
1/6 anonim válasza:
Állítólag ha 12 percen át megszakítás nélkül nyalogatod a kijelzőt, akkor megijed és elszalad.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már próbáltam, de semmit sem értem el vele azon kívül, hogy jóanyám azóta kissé furcsán néz rám és valakit hívogat. :S Egyéb hasznos tanács?
2015. jún. 20. 20:28
4/6 anonim válasza:
1. El kell távolítani a telepített programok (Start menü-->Vezérlőpult-->Programok eltávolítása és törlése vagy Programok és szolgáltatások) közül.
2. El kell távolítani az általad használt böngésző bővítményei/kiegészítői közül.
3. Le kell futtatni egy teljes körű vírusirtást.
Ennek mikéntjéről az alábbi téma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
#5. hozzászólásában értekeztem.
Bővebb információk: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre valami használható ötlet. :D
2015. jún. 20. 21:08
6/6 anonim válasza:
Szia! A Kaspersky-nek van egy recovery cd-je.Letölteni a honlapjkról, kiírni cd-re, arról bootolsz, frissíted, és végigmegy a rendszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!