Melyek azok a software-k, amelyek segítenek a gépnek, hogy ne omoljon össze, kijavítsák a hibákat stb?
Figyelt kérdés
Egy stabil gépet szeretnék!
Havi porolás megvan, alaplapi csatlakozókat általában megnézem és rendesen be vannak mindig dugva!
Már csak néhány program kéne amivel megvédhetem a gépemet!
Előre is köszönöm!
Ha tudtok mondani egy teljesen ingyenes nagyon jó vírusirtót, azt is megköszönném!
2015. jún. 20. 15:29
1/4 anonim 

válasza:

En avg free-t hasznalok virusirtonal, malwarebytest a telepulo adwarek ellen, es neha egy ccleanert is futtatok a feleslegek torlesehez. Amugy ha nem mesz fura helyekre a neten, nem szedsz le minden hulyeseget v ketes eredezu dolgot akkor egyikre sincs suukseg, a gepet 99%ban a felhasznalo rontja rl, a msradek 1% pedig mondjuk random windoz vagy hardware hiba, amin windoz lemezes hibajavitas vagy rendszervisszaallitas vagy hardware eseten szerviz / csere segithet.
2/4 anonim 

válasza:

Bocsi, nem tunt fel, hogy ennyiszer felrepotyogtem.
3/4 anonim 

válasza:

A számítógép szoftverének épségét nem tudja semmilyen program biztosítani, erre kizárólag a felhasználó képes. Ha a júzer hülye, akkor vége mindennek.
Ugyanakkor a segítségünkre lehet a vírusirtó (szerintem bármelyik népszerűbb ingyenes megteszi), tűzfal, illetve a manapság nagyon elburjánzott reklámprogramok és kéretlen beépülők ellen valami, pl. Malwarebytes vagy Hitman Pro.
G.
4/4 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!