Virusos a gépem? Avastot használok, de az sem tisztitja ki.
Nagyon nem értek a gépekhez bocsi. Hová rakjam be az RSIT?
Szerintem inkább hagyjuk, ne haragudj. Nem értem mit hogyan kell. A viper-ről mi a véleményed?
Mit nem ertel,egyszeruen raklikelsz SECURITY temara-uj hozzaszolas,es bemasolod a jedzettomb tartalamat amit az Rsit add,De mar csak holnap nezem meg
Vipre,meg mas Virusirto,,Akkar mit raksz fell ugy se segit mivelhogy ami a virusirtoknak nincsen az adatbazisukban,nemismeri fell,Az antivírus adatbázisa tárolja a vírus kódjait, amelyet összehasonlít a beolvasott fájl tartalmával- a nevüket,rövid leírását, és hogyan kell eltávolítani. Ez a módszer igen megbízható, de csak a legújabb vírusadatbázissal hatékony.A régi adatbázissokkal nehéz kimutatni az új vírust.
olvasd: [link]
itt neked uj virus van es eztet kikkel szurnom szemmel es eltavolitsuk az OTM programmal,aztan a Malwarebytes es a Combfix programmal,Tehat nemcsak nekedd de naponta tobb szaz uj virus jon,,es ezek nincsenek egyetlen virusirtok adatbazisaban,,ezrt irom hogy ijen tanacsok ezt rakd fell,azt rakd fell csak tonkre teszed a rendszert,
udv
Új hozzászólás vagy új téma? És oda másoljak be mindent ami a jegyzettömből kiadott? Nem kevés.
Köszönöm a türelmed.
Klik security-uj tema kitoltod amit kell,es belemasolod a jedzet tomb tartalmat,
Virusirtas,,,igen aki nemert hozza anak ez van sikerul vagy nem,,mint a halaszatban veletlenul fogok halat vagy nem,,,uj telepites,,igen lehet de fogodd e minden masodig nap ujra telepiten8i a geppet??es mi van ha Virutos a geped,,ha nemtuddod mi a virut vissza rakod a virutokat is,,,meg sokk estben ha nemformatozzod le a particiot is akkor az uj telepites se segit,,mivelll ma mar a particiokba is bele irjak magukat a virussok,
Oda irtam a Terminal forumra hogy mit csinalj,igen ot van az uj Troja ez mindig valtoztasa a nevet ,ezert a AV-nemtalaltak meg,,tehat csinald amit oda irtam,es mar csak mindig a temadba a Terminal forumra irjal,uj hoza szolas es kuldod amit kerek
udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!