Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virusos a gépem? Avastot...

Virusos a gépem? Avastot használok, de az sem tisztitja ki.

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Más virusirtó? Az kitisztitaná?
2010. febr. 28. 20:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon nem értek a gépekhez bocsi. Hová rakjam be az RSIT?

Szerintem inkább hagyjuk, ne haragudj. Nem értem mit hogyan kell. A viper-ről mi a véleményed?

2010. febr. 28. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Mit nem ertel,egyszeruen raklikelsz SECURITY temara-uj hozzaszolas,es bemasolod a jedzettomb tartalamat amit az Rsit add,De mar csak holnap nezem meg

Vipre,meg mas Virusirto,,Akkar mit raksz fell ugy se segit mivelhogy ami a virusirtoknak nincsen az adatbazisukban,nemismeri fell,Az antivírus adatbázisa tárolja a vírus kódjait, amelyet összehasonlít a beolvasott fájl tartalmával- a nevüket,rövid leírását, és hogyan kell eltávolítani. Ez a módszer igen megbízható, de csak a legújabb vírusadatbázissal hatékony.A régi adatbázissokkal nehéz kimutatni az új vírust.

olvasd: [link]

itt neked uj virus van es eztet kikkel szurnom szemmel es eltavolitsuk az OTM programmal,aztan a Malwarebytes es a Combfix programmal,Tehat nemcsak nekedd de naponta tobb szaz uj virus jon,,es ezek nincsenek egyetlen virusirtok adatbazisaban,,ezrt irom hogy ijen tanacsok ezt rakd fell,azt rakd fell csak tonkre teszed a rendszert,

udv

2010. febr. 28. 23:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Új hozzászólás vagy új téma? És oda másoljak be mindent ami a jegyzettömből kiadott? Nem kevés.

Köszönöm a türelmed.

2010. márc. 1. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a vírus írtás két esélyes dolog. Vagy sikerül vagy nem. De fél, meg egész napokat el lehet vele tölteni könnyen és általában feleslegesen.Évek óta inkább az újratelepítést választom,2 óra alatt megvan és megint gyors és tiszta tőle a gépem.
2010. márc. 1. 05:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Klik security-uj tema kitoltod amit kell,es belemasolod a jedzet tomb tartalmat,

Virusirtas,,,igen aki nemert hozza anak ez van sikerul vagy nem,,mint a halaszatban veletlenul fogok halat vagy nem,,,uj telepites,,igen lehet de fogodd e minden masodig nap ujra telepiten8i a geppet??es mi van ha Virutos a geped,,ha nemtuddod mi a virut vissza rakod a virutokat is,,,meg sokk estben ha nemformatozzod le a particiot is akkor az uj telepites se segit,,mivelll ma mar a particiokba is bele irjak magukat a virussok,

2010. márc. 1. 09:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Elküldtem és bemásoltam a jegyzettömb tartalmát. Várom az utasitásaid és nagyon köszönöm.
2010. márc. 1. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Oda irtam a Terminal forumra hogy mit csinalj,igen ot van az uj Troja ez mindig valtoztasa a nevet ,ezert a AV-nemtalaltak meg,,tehat csinald amit oda irtam,es mar csak mindig a temadba a Terminal forumra irjal,uj hoza szolas es kuldod amit kerek

udv

2010. márc. 1. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!