Hogy lehet kitörölni egy kártevőt?
Figyelt kérdés
A próbaként telepített Win10-en is napi rendszerességgel és váratlanul bejön egy vigyorgó szmájli, és kiírja, hogy minden munkafolyamatot elment majd újraindul a rendszer. Ilyen volt a Win 8-on is, azzal kapcsolatban írta itt valaki, hogy azt ki kell törölni, de nem tudom hogyan.
Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
A Win10 nagyon tetszik, mert nagyon gyors lett.
2015. jún. 7. 08:25
11/13 anonim válasza:
erre gondolsz?
Ez kékhalál csak a Windows 8 tól felül már ki is néz valahogy ezt okozhatja számos hardverhiba vagy vírus is.
12/13 A kérdező kommentje:
A 8-on biztosan vírus volt, mert utána megoldódott és azonosítottam is. Ez pedig a telepítés után rögtön megjelent, lehet hogy szoftverhiba lesz ez, hisz még nem a végleges kiadás a 10-es. Sőt ma teljesen újratelepítette magát, sok helyen változtattak a redmondiak a kinézeten, rengeteg minden változott az új Win-ben. Tisztára mint a Linux Mint! :-) Azóta nem volt, hogy ráengedtem a vírusirtókat.
2015. jún. 8. 13:01
13/13 A kérdező kommentje:
Ja, igen, pontosan ez volt! Akkor ez a kék halál?
2015. jún. 8. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!