Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért fagy le a gépem kb...

Miért fagy le a gépem kb másfél óra használat után?

Figyelt kérdés
Kb egy hete egy telepítés során a gépem megfagyott és semmi sem válaszolt. Újra kellett indítani. Azóta bármit csinálok kb másfél óra használat után a gép megfagy és minden folyamat "nem válaszol". Szétszedtem a gépet, kitisztítottam, mindent újradugtam hogy kizárjam a kontakthibát de a probléma továbbra is fennáll. Amióta ez történt új folyamatok jelentek meg a feladatkezelőben is. Nekem ez elég vírusgyanűsnak tünt ezért 2 antivírussal és 2 antimalware programmal is futtattam teljesfokú keresést és találtak is 1 fertőzött fájlt. Azonban ez nem oldotta meg a problémámat még mindig. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. A windows újratelepítését csak végső esetben akarom. Bárkinek bármi ötlete?

2015. máj. 26. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
RAM hibára gyanakodnék, de első lépésként mindig az eseménynaplóba érdemes bekukkantani, hogy milyen hibák vannak. Utána memtest.
2015. máj. 26. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már vírust találtak a vírusírtók, akkor a kis gazfickó nagy valószínűséggel a memóriába fészkelte be magát.
2015. máj. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!