Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » S. O. S.! Hogyan töröljem le...

S. O. S.! Hogyan töröljem le ezt a gépemről?

Figyelt kérdés
Egy letöltésnél lejött egy csomó minden a gépemre. A Chrome helyett egy Crossbrowse nevű böngésző lett az első számú böngészőm, de azt már sikerült visszaállítanom, de szeretném letörölni. Mindenféle reklámok jelennek meg netezés közben, meg minden hülye ikonok jelentek meg a gépemen. Amit tudtam letöröltem, de amikor a vezérlőpultban a programoknál rámegyek, hogy eltávolítás, akkor azt írja, hogy zárjam be a programot és csak akkor tudom törölni... de a crossbrowse közben nincs is megnyitva... ezt most hogy töröljem le? A c meghajtóm is teljesen tele lett emiatt. Légyszi segítsetek, köszi.

2015. máj. 25. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van-é már a gépeden virus- és malware elleni védelmi szoftver, mert úgy néz ki ideje lenne rakni rá és átnézni velük a gépedet....
2015. máj. 25. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. máj. 25. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
malwarebytes, hitmanpro
2015. máj. 25. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egy ismerősöm újra rakta a gépet, úgyhogy most már jó. :)

2015. máj. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!