Megtudhatta az IP-címemet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy külföldi komoly nyelvekkel foglalkozó fórumon vagyok gyakori tag és kb. egy éve egy másik tag rámszállt (nem tudom, miért). Persze letilottam, de szerintem bejelentkezik új és új neveken. Minden trágár kommentárt figyelmen kívül hagyok, nem érdekel, szerintem komoly beteg. Most az anyuéknál vidéken vagyok, és azt hiszem, megtudta, honnan vagyok. Én nem értek semmi sem a számítógépekhez, ő viszont szoftveres. Megtudhatta az IP-címemet? Már nagyon megy az idegeimre, mit tegyek? Köszi.2015. máj. 23. 17:44
1/7 anonim válasza:
Ember, a felhasználói azonosítód nem változik attól, hogy máshonnan használod az oldalt.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, de tényleg nem értek a szoftverekhez. Tehát Bp.-en és vidéken is ugyanazon az IP-címen jelentkezem be? Vagy ha Londonba megyek, akkor is???
2015. máj. 23. 17:56
3/7 anonim válasza:
Az üzeneteket nem IP címhez, hanem felhasználói fiókhoz kötik. Ha itt kissjóska vagy, akkor ha elutazol Brazíliába és bejelentkezel, akkor is kissjóska leszel.
4/7 anonim válasza:
Az ip címed a gépedhez van kötve, kivéve, ha dinamikus ip d van, mely esetben minden alkalommal amikor netre csatlakozol újat kapsz.
Viszont az első két válaszolónak igaza van.
5/7 A kérdező kommentje:
ezek nekem bonyolult fogalmak
de ha ramegyek a
oldalra, akkor ott valami IPS-t is megad, ami a szolgaltatom valamilye, ami szolgáltatóként változik, nem?
2015. máj. 23. 19:10
6/7 anonim válasza:
Az IP címedet csak akkor tudhatja meg ha adminisztrátor az adott oldalon, de ezzel nem sokra megy. Azt ugyanis csak az internet szolgáltatód tudja hogy melyik címhez ki tartozik, és ők csak bíróságnak adhatják ki. Szóval nem kell tartanod kedves rajongódtól, vannak sajnos ilyen emberek akik az internet névtelensége mögé bújva piszkálnak másokat (trollnak hívják őket), nem kell velük foglalkozni, előbb-utóbb meg fogja unni.
7/7 A kérdező kommentje:
valóban a moderátor is azt írta, hogy troll...életemben nem hallottam ilyenről...hogy mik vannak!
2015. máj. 24. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!