Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kell-e valamilyen kiegészítő?

Kell-e valamilyen kiegészítő?

Figyelt kérdés
ingyenes avast free vírusirtót töltöttem le , de tűzfal nincs . ezt külön hogyan tudnám biztonságban tudni ? olyannal ami nem terheli le a gépet , mert régi is kicsi is .. vagy a tűzfal az nem okvetlenül fontos ? egyébként lefuttattam egy gyors vizsgálatot és 21 fertőzött fájlt talált , karanténba tette . mennyire megbízható az avast ? elképzelhető h van még vírus , csak nem észlelte ?
2015. máj. 21. 23:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet van még vírusod. Nem rossz annyira az avast, de ahogy olvasom régebbi géped van és szükséged lenne tűzfalra is, így ajánlanám az ESET Smart Security-t. ( [link] ) Igaz hogy fizetős, de havonta csinálsz egy e-mailt és kérsz rá próbaverziós licencet, ezzel meg is oldottad, vagy magazinos promóciót. Én nem csalódtam benne a 3-4-es verzió óta.
2015. máj. 26. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!