Szeretném biztonságban tudni a megírt könyvemet, tudnátok segíteni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Könyvet írok és sikeresen levezettem a könyvemet pdf-be és egy csoportba kiszeretném rakni, hogy mások is elolvassák, mert kaptam üzeneteket, hogy mások is elszeretnék olvasni, de mennyi a garantálás arra, hogy nem lopják el vagy költik tovább? Mit tudok ez ellen tenni?2015. máj. 14. 02:18
1/6 anonim válasza:
Ha a könyved is hasonlóan van megírva, mint a kérdésed, akkor ne aggódj, nem fogják ellopni.
2/6 anonim válasza:
Számítástechnikai garancia nincs rá. De meg lehet nehezíteni a dolgukat, egy kicsi nehezítés is elég, hogy a legtöbb egyszerű tolvajt eltántorítsa. Védd le mentés, másolás ellen a pdf-et egy erős, bonyolult jelszóval, hogy csak megnézni lehessen. Ezt is ki lehet játszani a jelszó feltörésével vagy a képmentések betűfelismerésével, de egyikkel sem könnyen. Esetleg rakhatod eleve képként a pdf-be, nem szövegként. Akkor mindenképpen betűfelismerést kell rajta végezni, ha azt akarják, hogy írásban is meglegyen nekik, képben nem elég. Egy kicsit egyedibb, bonyolultabb betűtípus megnehezítheti a betűfelismerést. Persze a begépelés ellen semmi sem véd. De egyébként egyetértek abban, hogy valószínűleg úgysem akarják majd ellopni. De én sem szívesen adnám ki az írásomat ha még terveim lennének vele.
3/6 anonim válasza:
A kérdező írási stílusából ítélve ez is egy hulladék romantikus történet lesz..
4/6 A kérdező kommentje:
1.Biztos unatkozol ezért megbocsátom neked az idióta beszólásodat.
2. Köszi a segítséget ez tényleg jónak tűnik :)
3.Igen romantikus vígjáték lesz, de hát kinek mi az ízlése, ki mit szeret olvasni :)
2015. máj. 14. 16:17
5/6 anonim válasza:
De ugye a könyvedben nincsenek helyesírási hibák? Mert a ki szeretném rakni pl. három szóba írandó, mert az igekötő (ki) és az ige (rakni) között van egy harmadik szó is. Nézd át a "könyved" helyesírási szempontból is. Minek teszed ki, inkább könyvkiadót keress neki, vagy egy hozzáértő ember véleményét, és majd csak a jó vélemény után tedd ki. - Persze ellopni így, kiadás előtt, ellophatják.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia persze már átnéztem és, hát igen a helyesírásom nem tökéletes, de van rajta helyesírási javító vagy nem tudom, hogy hívják azt, de van rajta :DD és köszi a választ. :)
2015. máj. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!