Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért készít képet magától a...

Kocqa kérdése:

Miért készít képet magától a webkamerám?

Figyelt kérdés
Laptopom van beépített webkamerával és pár napja kb 10-15 percenként felvillan a webkamera led-je,mint amikor képet készít,de abban a mappában ameyikben a webkamerával készített képek vannak nincs új kép.Kerestem már mindenhol de nem találtam,nem tudom hogy egyáltalán készített-e képeket,de azért most így kezdek paranojjás lenni hogy valaki figyel engem.Mi lehet a baj?Amúgy windows 8.1-em van ha ez számít valamit.

2015. máj. 11. 20:15
1 2
 11/15 anonim válasza:

Na ez durva :d

Kezdek félni xd nekem is 8.1-em van.

És mindenféle baromságot megnyitok általában..lol

2015. máj. 21. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
ez tudom mi! ez egy kémprogram!!! Régen én is felraktam mert kiakartam próbálni hogy mi ez. Töröld le ha nem te raktad fel, mert a képeket elküldi emailban amiket csinál, a képernyőt is letudja fotózni, videót tud készíteni, megjegyzi az összes leütött karaktert, jelszavaidat változtasd meg ha még nem késő. :'( máskor figyelj oda ne fogadj el mindenkitől fájlokat, főleg az exe-kel vigyázz, lehet olyat csinálni hogyha megnyitsz pl. egy képet akkor a telepítő (ami a képbe volt rejtve) elindul és felrakja a programot. Privátban írhatsz ha van kérdésed.
2015. máj. 24. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Képnek álcázott programot már win 95 óta nem lehet kb, kicsit elcsúsztál. Max úgy, hogy valami.jpg.exe a neve, de aki annak bedől.. meg is érdemli.
2015. máj. 25. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
ó tényleg #13? Itt a bizonyíték: https://www.youtube.com/watch?v=5fR1B0isM3U
2015. jún. 24. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyszerű, csak hogy magától nem fut le, tehát semmi értelme így kártevőt rejtegetni. És így megint ugyan ott vagyunk, igaz, hogy belerakta de a windows nem olyan retard, hogy lefuttassa.
2015. jún. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!