19Bazsika19 kérdése:
Leéghet egy teljesen jól működő asztali pc ha éjszakára bekapcsolva hagyjuk letöltés végett? Szerintem nem, de biztos ami biztos.
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 20:17
1/10 anonim válasza:
fő a biztonság, kapcsold ki a gépet
gondolj bele mi lenne ha leégne a ház véletlen
2/10 anonim válasza:
Ugyanannyi eséllyel ég le, mint ha nappal hagyod bekapcsolva. Leginkább áramlökettől tud leégni.
3/10 anonim válasza:
Ha olyan "márkájú" tápegység van benne, ami szerepel a következő linken is,
akkor jobb ha be sem kapcsolod. :)
4/10 Tengor válasza:
Ugyan úgy le tud égni, mint nappal. Számold ki, hogy megéri-e járatni csak a letöltés miatt!
5/10 anonim válasza:
Kb asztalon mennyit fogyaszthat egy gép?
10%-ot?
6/10 Tengor válasza:
#5, a fogyasztást nem %-ban mérik.
7/10 anonim válasza:
6.
Tudom, Watt-ba.
De, most tegyük fel a gépe (100% CPU, VGA terhelés alatt) fogyaszt (hasra ütök) 300W-ot.
Simán az asztalon, töltés közbe mennyit fogyaszthat? 30W?
Se.... nem hiszem, hogy a VGA/CPU kihasználtság a 10%-ot is elérné... a többi tényező elhanyagolható.....
Legalábbis nekem nem éri el.......
8/10 Tengor válasza:
Elég sok változós kérdésről van szó. Azért javasoltam, hogy számolja ki.
9/10 A kérdező kommentje:
Alap fujitsu siemens esprimo táp van benne, am bekapcsolva hagytam nem történt semmi, még csak nem is nagyon volt meleg.
2015. máj. 5. 10:23
10/10 A kérdező kommentje:
250W-os a táp szóval a 300W-tal sokat mondtál :D
2015. máj. 5. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!