Hogy tudnám beállítani facebookon, hogy SENKI ne lásson semmit az adatlapomból?
Figyelt kérdés
Szeretnék megválni a facebooktól, de sajnos nem tudok a munkám, és az egyetem miatt sem (csoportok, tennivalók), de azért szeretném minél inkább leredukálni a használatát és ezzel együtt azt is, hogy ki mit lát a régebbi bejegyzéseimből. Olyat találtam eddig, hogy be tudom állítani, hogy az összes régi bejegyzésemet csak az ismerőseim lássák, de ez nem elég. Törölni nem tudok mindent (nem is szeretnék) és egyesével beállítgatni, hogy csak én lássam a dolgokat nagyon macera (lassan 10 éve használom intenzíven a facebookot, össze se tudom számolni, hány bejegyzés átállítgatásával járna ez). Nincs valami beállítás arra, hogy csak én lássam a bejegyzéseimet, képeimet, mindenemet?2015. máj. 3. 21:28
1/1 anonim válasza:
Kétlem, nem hangzik logikusnak, hogy valaki úgy használjon egy közösségi hálót, hogy semmit nem oszt meg másokkal. Töröld a profilodat, csinálj egy másikat, valószínűleg egyszerűbb felvenni az ismerősöket, mint egyesével végigjárni a posztokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!