Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell partíciót létrehoz...

Hogyan kell partíciót létrehozni? bővebben lent!

Figyelt kérdés
Telepítés után vagyok ugyebár, hogyan kelet új meghajtót létrehozni? Nekem most C, meg D van, de alig van rajta hely, és szeretnék egy E meghajtót, tudom hogy lehetséges mert haverom csinálta, de hogy kell step by step-re?
2015. ápr. 18. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Új partícióval se lesz több helyed. Egyébként: www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6266980-hogyan-hozhatok-letre-uj-particiot-ha-csak-egy-hdd-van-a-gepben
2015. ápr. 18. 21:17
 2/2 belapus ***** válasza:

Valóban.Egy adott méretű merevlemezt bármennyi partícióra is osztasz, a részpartíciók méretének összege NEM fogja meghaladni az adott HDD méretét.Vagyis 500 egység felosztásakor, az 1 darab 500 egység és az 500 darab 1 egység között bármely variációt is választod, mindig 500 marad.

Egyébként új partíció létrehozása történhet a Lemezkezelő...

[link]

... vagy egy külső program segítségével:

[link]

Ha sem a C, sem a D meghajtódon nincs hely, akkor vagy meg kell szabadulni néhány programtól, esetleg ( már ha van ilyen ) a képeket , filmeket, zenéket és az egyéb adataidat átrakod DVD-re, külső HDD-re vagy beraksz a gépbe egy második merevlemezt.

2015. ápr. 19. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!