Terjed mostanában olyan vírus, ami msn-en felvesz, mint vmi ember, és az egy vírus?
Figyelt kérdés
Nem tudom jobban megfogalmazni, bocsánat, csak valaki fel akar venni msnre, és nem tudom, ki az, ráadásul 2010 van az msn címében, ami kicsit gyanús.2010. febr. 20. 09:20
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, így van e, de mi lenne, ha csak azokat vennéd fel, akiket ismersz, vagy akivel előzőleg megbeszélted?
2/5 A kérdező kommentje:
igen, ezt szoktam csinálni, ezért nem is vettem fel, csak gondoltam, azért megkérdezem.
2010. febr. 20. 09:46
3/5 anonim válasza:
És azzal mi kár keletkezik a gépedben, hogyha felveszed az illetőt? Mert attól még nem válsz fertőzötté. Max. ne fogadj el tőle semmilyen fájlt és ne kattints a linkjeire amit küld, amíg "nem bizonyosodtál meg humanoid jellegéről és szándékáról."
Attól semmi bajod nem lesz, hogy felveszed.
4/5 A kérdező kommentje:
hallottam régebben vmit, hogy akkor is baj lesz, ha fölveszem (bár nem értek hozzá, szóval nem tudom). biztos, hogy nem lesz semmi?
2010. febr. 20. 10:47
5/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi, vedd, fel és kérdezd meg honnan ismerjük egymást ?!
Ha linkel valamit azt ne fogadd el, ha ir azt megnézheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!