Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavamat? (we heart it)
Figyelt kérdés
We heart it-on elfelejtettem a jelszavamat. A felhasználónevem és az email címem is tudom, csak az email címem hibás nem létezik! (mert régen beleírtam egy pontot és azt nem kellett volna és úgy regisztráltam) Most mit tegyek légyszi segítsetek!!!!2015. ápr. 1. 19:55
1/2 anonim válasza:
Csinálj egy olyan E-mail címet is, amiben van pont, és azzal tudsz új jelszót igényelni. Az én E-mail címemet is valaki regisztrálta egy honlapra, mikor az még nem is létezett. Mióta van, azóta folyton kapom a hírlevelet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak az a baj, hogy t-online az email címem és azt hiszem apukám azt mondta az fizetős.
2015. ápr. 4. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!