SMFilter. Exe mit csinál és mit lehet vele kezdeni?
Üdv, vírusok terén nem vagyok valami művelt, eddíg microsoft security essentialst használtam, de lecseréltem comodo dragonra és és bitdefender 2014 free edition-re (mindkettő fut egymás mellett)
1- a comodo talált egy 'smfilter.exe' nevezetű programocskát, amit trójainak azonosított be, az internet ezt elvileg smfilter.sys nek ismeri, de nekem exe,
Ezt többször is megtalálta a comodo, mindíg sikít, hogy vírus, vírus, karanténba teszi, én azt mondom neki, hogy törölje, letörli, és pár perc után megint itt van...
az utvonalát megnéztem de nem találom a fájlt, mit lehet ezellen tenni?
ez ugrik mindig fel...
mit tudok ellene tenni?
eljutottam a log-ig, beírtam az oldalra, de ott fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom, hiába mutogat nekem mindenféle pipákat, xeket és kérdőjeleket,
a dolgok nagyrésze itt nekem kínai
Pipa=O.K.
X=elolvasod a bejegyzést, a hijack listában megkeresed, kijelölöd, fix checked-et megnyomod. Eltűnik a gépből.
Kérdőjel=innen én nem tudhatom, kell-e az a géped működéséhez.
Egyszerűbb, mint újrarakni az op. rendszert...
Ilyenkor a legjobb megoldás ujraindítani a gépet csökkentett módban hálózattal majd pedig letölteni:
-Malwarebytes's Antimalware free
-Toolbar Cleaner
-Adwcleaner
Ezekkel egy alapos mélyvizsgálatot majd pedig amit találtak törölni és ujraindítani a gépet ez a 3 program sokszor hasznos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!