Miért nem tudom letölteni? HELP!
Figyelt kérdés
Le szeretnék tölteni egy fájlt de nem engedi mert ezt írja ki:
Blokkolva.Vírust vagy kémprogramot tartalmazhat
A laptopomon működött de itt nem engedi mit tegyek?Kikapcsoltam az avastot de így se tölti le.Mi a teendő?
2015. márc. 13. 11:23
2/14 A kérdező kommentje:
De nem vírusos.Másik gépem(laptopom)tök ugyanaz a vírusvédő van és nem jelezte hogy vírus.Az a file közel fél éve van a laptopon de semmi baja.Ezért szeretném leszedni
2015. márc. 13. 19:03
3/14 anonim válasza:
Honnan szeretnéd letölteni? Softonic? Vagy hasonló oldal? Bármikor vírusos lehet azokon bármi, egyik napról a másikra is.
4/14 A kérdező kommentje:
Softonic.Már sok dolgot töltöttem le onnan mondjuk nekem sose tetszett.
2015. márc. 14. 08:29
5/14 anonim válasza:
Bármit próbáltam a Softonic-ról letölteni, mindre bejelzett az Eset. Nem véletlenül, volt ott féregtől toolbarokig, trójaikig minden. A vírusgyár ehhez képest nulla.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom:D
Letörlöm a laptopomról is
2015. márc. 15. 07:43
7/14 anonim válasza:
Ha leszeded, futtass le utána online scannert.
8/14 A kérdező kommentje:
De épp ezaz nem tom leszedni mert valami blokkolja -,-
2015. márc. 15. 14:37
9/14 anonim válasza:
Csökkentett módban próbáld meg.
10/14 A kérdező kommentje:
Tudom de azt hogy tudom beállítani hogy csökkentett modban legyen net?Mert ha úgy indítom nincs net
2015. márc. 16. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!