Mien Ingyenes virusirtót ajánlatok?
Figyelt kérdés
Jelenleg Panda Cloud-ot használok Windows tüzfallal.
irjatok párat.
2015. márc. 6. 23:14
11/16 anonim válasza:
A Windows tűzfal Windows Xp SP2 óta már teljesen megbízható és azóta rengeteget is fejlődőtt. Én nem használnék külső tűzfalat, mert csak rosszabb van nála.
12/16 Tengor válasza:
#10, a warez a vírusok egyik forrása, még szép, hogy üldözik a vírusirtók őket!
Ez körülbelül a "miért kellenek a traffipaxok, ha én úgy is biztonságosan vezetek 120-szal is" típusú hozzáállás.
13/16 anonim válasza:
Én megértem, de ha egyszer a kivételek közé rakom, akkor miért nem hagyja békén? Nem bízik bennem vagy mi?:)
14/16 anonim válasza:
Na nemazért de a windows defender ha nem állítod be mindent megfog amit ő úgy gondol, sőt le is karanténozza, ráadásul az esetek 90% ban nincs is igaza... Szóval nem windows def. a legjobb megoldás
15/16 anonim válasza:
Én még a 360 Total Security-t szoktam hallani dícsérni, de állítólag van olyan rossz szokása, hogy szereti letörölni a Windows mappát a gépről... Tehát érdemes vigyázni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!