Firefox bongeszohoz tudnatok valami vedelmi kiegeszitot ajanlani?
Figyelt kérdés
Ami ellenorzi az oldalakat van e valami karos rajtuk stb es ez mellett nem akasztja a bongeszot,nem lassitja...2015. márc. 3. 10:41
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
jah úgy hívják vírusirtó...., a legtöbbnek van, még az ESET NOD32-nek is, csak az nem mutatja magát
de emelett ajánlatos Adblock Plus is
3/5 anonim válasza:
Szerintem is az AD Block jó megoldás. De én egy eggyel régebbi Adobe Flash Playert is feltennék vagy beállítanni, hogy a flash tartalmak csak engedélyre induljanak el. Innen már csak egy letöltés, pontosabban egy letöltött fájl okozhat gondot. De nem kell ahhoz vírus írtó. Elég csak megbízható oldalakról letölteni. Sőt torrentezni is nyugodt szívvel lehet. Nevesebb oldalakról. Ha vírus van törlik, ha nem akkor meg ott lesz hozzászolásban.
4/5 anonim válasza:
Az Avast Free tartalmaz ilyen kiterjesztést a böngészőkhöz.
5/5 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat,akkor a kerdes targytalan.
Virusirto qz virusirto,nem volt kerdes milyet hasznaljak.
Eredeti ESET Smart Security 8-at hasznalok.
Adblock reklamblokolo es memoria zabalo ami hadjan lenne mert van mibol ennie,de sokszor akasztja a bongeszot... Szerencse van jo par kellemesebb es ugyan ugy reklamokat blokkolo alternativaja,de erre nincs szuksegem.
Avast bongeszo epuloje szinten akasztja,akadozik tole az oldalak betoltese...(nem tudom azota javitotak-e),de azert ugyse telepitenem fel mikor nem sokat er manapsag ingyenesek kozt!
2015. márc. 3. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!