Csináltam magamnak külön felhasználót. De a Rendszergazda is látja a másik felhasználó dokumentumait. Hogy tudom megcsinálni, hogy a rendszergazda ne lássa az én felhasználómat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 11:32
1/6 anonim válasza:
Ezért rendszergazda, hogy ő mindent lásson!
Nem tudod levédeni, mert a rendszer gazdai fióknak nagyobb a prioritása, mint a felhasználóinak! Inkább ehelyett a fájljaidat jelszavasítanád! (Programmal)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! És azt hogy tudom?? Illetve hol találok ilyen programot?
2010. febr. 13. 12:47
4/6 A kérdező kommentje:
Jóvanmár!!! Én egy kicsi ártatlan leányka vagyok, és nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!!
De ezért jár neked a hatalmas puszika!!!! Cupp!!
Köszönöm szépen:))
2010. febr. 13. 15:09
5/6 anonim válasza:
Na te lányka, én is nő vagyok, csak idősebb. Van egy tippem: a saját (felhasználói) fiókodat külön védd le jelszóval. Ez is használ illetéktelen kiváncsiak ellen.
6/6 A kérdező kommentje:
Levan! De így is látja a rendszergazda a felhasználójában!!:(
2010. febr. 18. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!