Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Bekaptam egy vírust és akármit csinálok nem tudom törölni,nem engedi hogy a képeket és a zenéket megnyissam csak az internetet és azt írja ki,hogy fizessek különben elveszik az összes adatom még a rendszervisszaállítást sem tudom beállítani korábbi időpontra mert nem engedi mit tudok tenni?Kicsit sügér vagyok a géphez de szeretném ha segítenétek hogyan tudnám visszaszerezni a képeimet?Mármint megvannak az ikonok csak megnyitni nem tudom őket?Tud valaki segíteni akár privátba?Teljesen kétségbe vagyok esve!!!!!
2015. febr. 15. 20:33
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és azt nem tettem hozzá hogy 96 -tól számol visszafelé 96 óra
2015. febr. 15. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Csökkentet mód és Malwarebytes Anti-Malware futtatás.
2015. febr. 15. 20:58
 3/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Nagy valószinűség szerint CTB-lockert szedtél be : [link]

Nem biztatlak semmi jóval.

Ha leirtottad a virust akkor a következőket teheted :

Rendszervisszaállitás (bár néhol azt irják a virus ezt a részt is fertőzi). Pár fáljod visszajöhet, pár meg elveszhet.

Valamilyen Undelete/Unerase programmal megpróbálod a fontosabb fájlaidat visszaállitani (nem biztos, hogy mind sikerülni fog).

Illetve készitesz egy lemezképet a merevlemezedről (minden szektorról) a jövőre nézve. (Ha valamikor meglesz az ellenszer a virus ellen - bár ezt nagyon kétlem)

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!