Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Cryptowall eltávolításánál...

Cryptowall eltávolításánál mit írjak a keresőbe?

Figyelt kérdés

[link]

itt olvastam, elindítottam csökkentett módban, mikor betöltött Ctr+Del+alt, de nem nyitott meg semmit, adatbázisnál jobb oldalt mindent töröltem, de 1-et nem engeded, a keresőbe beírtam cryptowall de nem talált semmit, így nem is tudtam mit kitörölni

2015. febr. 11. 14:31
 1/2 Reiber Péter ***** válasza:

[link]

1. Ha már megette a file-okat a cryptovírus, akár le is gyalulhatod a lemezt, ugyse jutsz semmire a file-ok visszaállításával, újratelepíted a rendszert és kész

2. Honnan tudod ,hogy ilyen vírusod van?

3. A linkelt halandzsa minimum zavaros és kamuszagú, ha valami alapján nem, hát rossz érthetelen magyar fordítások alaján sosem csinálunk a gépen semmit

2015. febr. 15. 15:37
 2/2 Parek1990 válasza:

A CryptoWall olyan vírus amely 256 bites kódolással titkosítja a fileokat, ráadásúl minden egyes adatodat más kóddal.

Feltörése tehát nem megoldható. A hangsúly minden esetben a megelőzés!

CryptoWall megelőzéssel foglalkoznak: [link]

2015. okt. 28. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!