Az miét van ha vírusirtó tűzfal stb fönnvan a gépen jobban lassul mintha nincs semmi?
Figyelt kérdés
mondjuk ezért nem használok semmi ilyesmit. És vígan elvagyok semmi gond a géppel.2010. febr. 11. 09:40
1/7 anonim válasza:
Aki összevissza nézelődik a neten, mindent letölt és mindenre rákattint, annak igen.
Nekem sincs semmi a gépemen lassan 3 hónapja, egy vírust vagy kémprogramot nem szedtem még be.
Se XP SP3-on, se Win7en.
2/7 A kérdező kommentje:
tehát ha csak ált magyar oldalakat msnt haszbálok nincs nagy vész?
2010. febr. 11. 10:24
3/7 anonim válasza:
Azért lassabb ha van fent vírusirtó,mert valamennyi erőforrás annak is kell hogy folyamatosan tudja figyelni a fájlokat amit töltesz, a futó programok biztonságosak-e stb.
Ha nem használsz semmi ilyen programot akkor észre sem veszed hogy van-e vírusod vagy nincs...
4/7 A kérdező kommentje:
akkor nekem jobban megéri vírusosan lenni mint lassú géppel. Amúgy meg ami fontos kimentem lemezre....
2010. febr. 11. 11:27
5/7 anonim válasza:
sztem a "virusosság" is okozhat RENDESEN lassulást!
6/7 A kérdező kommentje:
de nálam az irtó is oknélkül állandóan fékezi a rendszert
2010. febr. 11. 17:36
7/7 anonim válasza:
Nem a vírusirtó lassit, hanem a rengeteg netes szemét (ideiglenes internetfájlok: Temporary Internet File .TEMP). Ezeket töröld és mindjárt gyorsabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!