Letöltöttem egy video felvevő programot, meg egy vágó programot! És hirtelen történt valami nem tudom mi.! Mit csináljak?
tölsd le, telepísd fel ha akarod vagy csak egyszer futtasd:
www.surfright.nl
válaszd ki a neked megfelelőt 32 vagy 64 bitest, ha nem tudod melyiket válaszd akkor a 32 bitest.
és mielőtt elkezded az ellenőrzést, a beállításokban aktiváld egy e-mail címmel a Free Licenc-et (30 napig ingyenes lesz)
vagy még ezt szokták mások ajánlani: [link]
videó felvevő programnak én a OBS-t ajánlom: www.obsproject.com
videó vágó programot hát nem igazán tudom mi a legjobb, de lehet pl.:
DVDVideoSoft
Blender
Ha nem akarsz az új gépedre vírust, (és mellette letöltögetsz,) akkor ugye az volt az első, hogy egy legális és megbízható vírusirtót feltettél rá, ugye?
Gondolom, nem.
Az első dolognak kéne lenni, hogy felteszel rá egy értelmes védelmi szoftvert. Avast vagy Nod32. Előbbi otthoni használatra ingyenes.
A második dolog, hogy ésszel használd a gépet! Ha eszetlenül mindent feltelepítesz, meg gondolkodás nélkül mindent megnyitsz, akkor ne csodálkozz, ha heteken belül úgy fog kinézni a rendszered, mint egy 20 éves lelakott roncs.
És végül: csak megbízható helyről telepíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!