Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Másnak is virust jelez a...

Másnak is virust jelez a hotel aurum weboldala?

Figyelt kérdés

www.hotelaurum.hu

Az értékesitési manager szerint csak nekem, csak abban a fél percben volt kegyetlenül virusos az oldal, amig látogattam.Antispyware 2010 az ajándék, braviax féreg, meg két trójai.

2010. febr. 9. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én viszont a Norton Internet Securityt ajánlom tökéletes a fent leirtak közül én mindegyiket probáltam ez volt a legmegbizhatobb a szülöi felügyelete viszont gyenge de arra van más program

amugy..

kockázat neve HTTP fragus Toolkit Download Activity

támado számitogép sanspo-com.freewebs.com.cnblogs-com.bestnewsmall.ru(87.106.5.137,8080)

támado URL sanspo-com.freewebs.com.cnblogs-com.bestnewsmall.ru:8080/pics/JavaJopa.jar

célpont én voltam :))

forráscim a fent leirt

forgalom leirása TCP,http-proxy

2010. febr. 10. 19:43
 12/18 A kérdező kommentje:
tegnap is megnéztük egy linuxos gépen, hogy mit csinál ez az oldal, és kb minden alkalommal más oldalra akart csatlakozni.(de abban egyformák voltak, hogy ilyen hosszu .ru domainek)
2010. febr. 10. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
ru annyi mint russian,ruszki hackerek feltörték, ez nem a valódi, hanem ahhoz tökéletesen hasonló hamisitott weblap. Aki oda belép, azt átirányitja a hamisra és közben igyekszik bejutni a gépedre.
2010. febr. 11. 01:45
 14/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-10 19:43

Egyetértek veled :)

Csak nekem sima antivirus van.

Nem értem mér fikázzák sokan...

Az egyik legjobb!

2010. febr. 27. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hát, aki valódi fizetőset használ, az tudja, hogy mennyire megbízható az NOD, illetve az ESS (nekem ez van). Csakhogy a többség letölti a hamisat a kínai oldalaktól, aztán dühöng, amikor megfertőzödik a gépe. Ezen nem lehet spórolni! Ráadásul ESET-ék a valódit féláron adják pl. diákoknak is. Érdemes körülnézni a www.eset.hu oldalon.
2010. febr. 27. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Német netről néztem avastal. Semmi.
2010. márc. 14. 23:47
 17/18 anonim ***** válasza:
valoban virusos volt de már csak volt
2010. márc. 15. 09:52
 18/18 A kérdező kommentje:
igen, végülis kétszer basztak le, hogy csak én találtam ki ezt az egész virus mizériát az oldallal, aztán irtak, hogy huuu mégis, és elnézést kérnek...na szval ennyi.l
2010. márc. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!