Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Vipera vírusíró az szerintet...

A Vipera vírusíró az szerintettek jó? Vagy inkább egy másik jobb lenne?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy a VIPRE nagyon jó, de ha tényleg csak 15 napig lehet használni, akk csak ideiglenesen jó, amíg nem tudsz másikat letölteni. De amúgy szerintem a Norton az eléggé jó. Vagy talán AVG.
2010. febr. 11. 17:22
 12/17 anonim válasza:
Én eddig már sok vírusírtót kipróbáltam, (Nod32, Avast, AVG stb.) de nekem eddig még a VIPRE vált be a legjobban, ez észrevett olyan vírusokat is amit a többi nem.
2010. febr. 15. 18:03
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,én is megvagyok elégedve vele csak amikor a víruskeresés elindul akk a gépem egy kicsit lassú.
2010. febr. 15. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Időzítsd olyankorra, amikor nem használod a gépet.
2010. febr. 16. 10:28
 15/17 anonim válasza:
A Vipre király! Nekem is 15 napos van de naponta megújítja magát hehehehe ok egy patch-el :D de nagyon klassz.Én Win7-el használom, és hibátlan.Apropó NOD 1.faya program volt anno,csakhogy egy nem írt hanem rezidensként keresgél(mivel az irtó verzió drágább és többnyire a freeware verziót adják oda,2 ha te "vírusgyártó" lennél akkor melyik programokat akarnád a legjoban átverni?Naugye azokat amiket bárhonnan letöltöd az ingyenes vackokat,illetve amit sokan használnak.Megjegyzem az a-squared-et meg hetenete elindítom(szintén ingyéé van) és lám lám ő is talál vírust.Effektíve ahány víruskereső program annyi féle más vírust is talál a gépen.
2010. febr. 16. 10:55
 16/17 anonim válasza:
én arra cseréltem a nod32-t, és aznap talált 18 férget, meg 4 trojait. csak ajánlom!
2010. febr. 17. 17:20
 17/17 A kérdező kommentje:
és ki tudtad írtani vele?
2010. febr. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!