Sűrgős lenne! Folyton kékhalálom van, valaki meg tudja mondani, hogy mitől, kép lent?
Figyelt kérdés
Légyszi valaki segítsen mert már nagyon kiakaszt, windows 2x újra húztam már, és semmi
2015. jan. 30. 15:44
1/4 A kérdező kommentje:
ja, bocs a vaku miatt, de siettem, hogy nehogy eltűnjön!
2015. jan. 30. 15:54
2/4 anonim válasza:
1)futtasd rendszergzdaként(keresés-cmd-exe-jobbklikk) a commandert és pötyögd be hogy chkdsk /f néha megoldja
2) töredezettségmentesítés(vezérlőpult)
3) irass ki egy linux telepítőt (pl lubuntu) és (nyelvválasztás után) válaszd ki a ramtesztet
3/4 A kérdező kommentje:
kösz a választ, de közben kaptam egy ilyen eredményt is!
futtatam a win saját memoria tesztjét, és ezt az eredményt kaptam, ez elehet a gond?
2015. jan. 30. 17:26
4/4 anonim válasza:
Valószínüleg ez a probléma. Próbàld meg kivenni/visszarakni a ramokat, tedd àt őket másik slotba.
Memetest86 nevű progit futtasd, el tudom képzelni a RAM cserét is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!