Hogy tudnám törölni az ESET Smart Security?
Kipróbáltam a 30napos próba verziót töröltem és még mindig jelzi a gépem,hogy ott van.Sehol nem találok maradványt.
A Revo uninstaller van fenn.Ez sem mutat semmit.A keresővel keresem mutatja is de nem lehet törölni.Milyen vírusirtót javasoltok régi asztali gépre. Ujra szerettem volna telepítettni az xp de azt mondták kinyírja a gépet ha újra rakják.
"Ujra szerettem volna telepítettni az xp de azt mondták kinyírja a gépet ha újra rakják."
Hazudtak.
Most mi van ?? mi nyír ki mit ??
Gondolom törölted és nem uninstaláltad ?!
cclenear -rendszer inditó (regedit) hibák keresése -kijelölt hibák javitása vagy törlése inkább törlés
és ha már nem talál hibát akkor újraindítod a gépet és voiláá
Nyugodtan újratelepítheted az xp-ét(a lemezről formatálással) csak előtte mentsd le ami kelhet.
Lehet,hogy úgy értették a "kinyírást",hogy minden adatod elvész.
Telepítsd fel a "nod 32"-öt itt találsz hozzá ingyenes kódot.: [link]
Az ujratelepitést azért nem javasolta mert régi gép.Az xp már nem szokták ujra telepíteni azt mondta.
Magyar vagy ? vagy csak most tanulod a nyelvünket ?
Control panel > Add/remove programs
Valami ilyesmi... onnan lelehet szedni... egy újraindítás és nem szabadna ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!