Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudnám törölni az ESET...

Hogy tudnám törölni az ESET Smart Security?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a 30napos próba verziót töröltem és még mindig jelzi a gépem,hogy ott van.Sehol nem találok maradványt.

A Revo uninstaller van fenn.Ez sem mutat semmit.A keresővel keresem mutatja is de nem lehet törölni.Milyen vírusirtót javasoltok régi asztali gépre. Ujra szerettem volna telepítettni az xp de azt mondták kinyírja a gépet ha újra rakják.

2015. jan. 30. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ujra szerettem volna telepítettni az xp de azt mondták kinyírja a gépet ha újra rakják."

Hazudtak.

2015. jan. 30. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Most mi van ?? mi nyír ki mit ??

Gondolom törölted és nem uninstaláltad ?!

cclenear -rendszer inditó (regedit) hibák keresése -kijelölt hibák javitása vagy törlése inkább törlés

és ha már nem talál hibát akkor újraindítod a gépet és voiláá

2015. jan. 30. 10:25
 3/8 Brenya ***** válasza:
92%

Nyugodtan újratelepítheted az xp-ét(a lemezről formatálással) csak előtte mentsd le ami kelhet.

Lehet,hogy úgy értették a "kinyírást",hogy minden adatod elvész.

Telepítsd fel a "nod 32"-öt itt találsz hozzá ingyenes kódot.: [link]

2015. jan. 30. 10:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Az ujratelepitést azért nem javasolta mert régi gép.Az xp már nem szokták ujra telepíteni azt mondta.
2015. jan. 30. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Az ujratelepitést azért nem javasolta mert régi gép.Az xp már nem szokták ujra telepíteni azt mondta.

Magyar vagy ? vagy csak most tanulod a nyelvünket ?

2015. jan. 30. 13:30
 6/8 Brenya ***** válasza:
Lerobbant a "régi" gépem amivel eddig netteztem(két hete) úgyhogy összedobtam egy másik masinát és akkor szerinted nem telepíthetek xp-ét rá mert régi. Egy "régi" gépre nem is tudsz win 7-8-at telepíteni.
2015. febr. 2. 08:27
 7/8 anonim válasza:

Control panel > Add/remove programs

Valami ilyesmi... onnan lelehet szedni... egy újraindítás és nem szabadna ott legyen.

2015. febr. 10. 08:42
 8/8 anonim válasza:
Amúgy bármilyen rendszert újra lehet tenni akármilyen régi lehet.
2015. febr. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!