Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem tudom megnyitni az...

Energy123 kérdése:

Miért nem tudom megnyitni az EXE fájlokat se az asztalon se a számítógépen belül?

Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálom megnyitni az exe fájlokat azt kéri hogy a telepített programok megfelelőjével nyissam meg vagy, hogy webes szolgáltatással keresse meg a megfelelő programot, de viszont egy dolgot tudok csak megnyitni az pedig persze a google chrome ezt az egy exe fájlt tudom csak megnyitni. Remélem tudtok nekem segíteni ! Előre is köszönöm a válaszokat !
2015. jan. 29. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

ezt találtam: Hadd Kézi javítás

A probléma megoldásához, akkor visszaállíthatja a rendszerleíró beállításokat az alapértelmezett beállítások. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

Kattintson a Start gombra, és írja be a regedit szót a Keresés mezőbe

Kattintson jobb gombbal a Regedit.exe a visszaadott listából, majd kattintson a Futtatás rendszergazdaként

Keresse meg a következő rendszerleíró kulcsot:

HKEY_CLASSES_ROOT \ .exe

.exe Kiválasztva, a jobb egérgombbal (Default), majd kattintson a Módosítás ...

Módosítsa az értéket: a exefile

Böngésszen a majd kattintson a következő rendszerleíró kulcsot:

HKEY_CLASSES_ROOT \ exefile

A exefile kiválasztva, a jobb egérgombbal (Default), majd kattintson a Módosítás ...

Módosítsa az értéket: "% 1"% *

Böngésszen a majd kattintson a következő rendszerleíró kulcsot:

KEY_CLASSES_ROOT \ exefile \ shell \ open

Nyitott kiválasztva, a jobb egérgombbal (Default), majd kattintson a Módosítás ...

Módosítsa az értéket: "% 1"% *

Zárja le a Registry Editor, és indítsa újra a PC

[link]

2015. jan. 29. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak tudod ezzel csak az a baj hogy exe fájl és azt írja hogy az alkalmazás nem található :S
2015. jan. 29. 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Mégis sikerült köszönöm szépen a segítségedet :)
2015. jan. 29. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!