Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez valami vírus lehet?

Ez valami vírus lehet?

Figyelt kérdés
A C meghajtómon állandóan csökken a szabad terület,pedig semmit sem telepítek vagy töltök le ez egész biztos. Az elmúlt 1 hétben kb 20 gb-t veszítettem, mi a fene lehet ez?? :( Neten is keresgéltem, de semmit sem találtam. Valami vírus lehet ez? Hogyan állítsam meg? Jövőhétre már lehet mínusz 50 gb-ban leszek :( xD
2015. jan. 26. 01:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Cclenear letölt telepit elindít.

Nézel online filmeket ?

ha letöltesz valamit* akkor a futtatás gombra nyomsz?

* és igen lehet virus is *

2015. jan. 26. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:

A tapasztalatom az hogy NEM,azaz nem feltétlenül.

A Windows rendszervisszaállítási pontokat hoz létre amelyek idővel rengeteg helyet emésztenek fel.Én ki szoktam kapcsolni [link]

2015. jan. 26. 08:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért az nem szokott 20 GB lefoglalás lehet vírus futtass malwarebytes-t és talán kiszűri de siess, ne hogy honfoglalás legyen ha ez nem sikerül még gyorsan szedd le a Wise Care 365 Free verziót, elindítod Rendszerhangoló majd ott a rendszeroptimalizáló és ott az "Optimalizálás" gomb és kész nem kell újraindítanod a rendszert hagyd úgy és azután letörölheted, nézegetheted, optimalizálhatsz, meg ilyesmik.
2015. jan. 28. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!