SOS. Elfelejtettem a képernyőzár kódját. Wifi minden bekapcsolva. Csak a gyári beállítás segíthet? Sony xPeria Z2 készülékről van szó. Nagyon megköszönném a segítséget
Már megint leírom, már megint le leszek pontozva (vagy nem, múltkor sem voltam), időnként nem ártana menteni, nem mindent csak egy helyen tárolni.
A gyári beállítások visszaállítása általában a belső tárhelyet nem érinti. Ha rádugod a gépre, nem ismeri fel a belső tárhelyet lezárt képernyőnél? Legközelebb írd fel a jelszót, ajánlom a KeePass programot. Ha felhívod a telefont, hivás majd felveszed és leteszed, nem oldódik fel a zár? (Esélytelen, de hátha.)
Nem,sajnos nem csinál semmit!:( Hivni is próbáltam:(
Ha megcsinálnám a gyári beállítások visszaállítást akkor tuti,hogy letörli a képeket? memóriakártya van benne csak sajnos azon a zenéim vannak rajta..a képek meg a belső memóriában:(
És ha az első tárhely letörlödik akkor olyan lesz a telefonom mintha ebben a percben vettem volna meg?:s
Azért vagyok kicsit tehetetlen most mert a memóriakártyát nem rég raktam bele..és eddig nem volt benne!:(
És vajon ezen a videón az a kombináció mit jelent? A gyári beállítások visszaállítását? https://www.youtube.com/watch?v=gRelLSb0vgw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!