Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kisebb baj van, valaki segitene?

Kisebb baj van, valaki segitene?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy idióta osztálytársam elbaszta a feloldó kódomat a elefonomon ma, és kéri a google-fiókos bejelentkezésem h használhassam a telefont. De mivel már 2 éve csináltam a fiókom, a felhasználónevem elfelejtettem. A jelszót tudom mert mindenhova ugyanaz de a mésikat nem, hiába próbálgattam is...elvittem a szervizbe (garanciás)és 2500ért akarnak rajta szoftverfrissitést csinálni.Nincs valami megoldás h ne töröljenek mindent?
2015. jan. 22. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem adtad meg máshol a gmail-es E-mail címedet a regisztráláskor? Pl. a facebook-on. Mi az e-mail címed? Nem a gmail? Nem jegyezte meg a belépést a böngésződ? Mert akkor abból visszaolvasható. Valahonnan csak meglesz az az E-mail cím. A jelszót meg tudod. Próbálkozhatsz is a gmail.com-on.

Ha nincs meg, akkor marad a hard reset és az újraállítgatás. Elvesznek a kapcsolataid, mert a kapcsolataidat a telefon a google fiókoddal szinkronizálja, ha beállítottad.

2015. jan. 22. 16:13
 2/3 A kérdező kommentje:
eza baj, hogy nem, azt a gmailt nemis használtam, mert csináltam egy másikat...próbáltam itt a neten a súgóból segitséget venni de csak arra van megoldás ha a jelszóm felejtettem el..... mindegy azért köszönöm a választ!:)
2015. jan. 22. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak factory reset , de van még valami asszem valami Lockscreensetting fájl van valahol az android belsejében és az aki mutatta youtubon az azt kitörölte gépről usb n keresztül és restart után ment!Youtubon:How to reset lockscreen code without lose data !
2015. jan. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!