Próbálta már valaki az Amiti Antivirus -t?
Ezen az oldalon másodikként hozták ki:
Tud magyarul, nem kell regisztrálni, így gondoltam egyik ismerősömnek, aki lehozta a gépét nálam, pont jó lesz.
Viszont iszonyat lassan a reagál a felhasználói felület. Egy kattintásra is 10-20 másodperceket kell várni. Szóval inkább töröltem.
Kinek mi a tapasztalata?

Akár hamis vírusirtó is lehet, miért nem telepítettél inkább Avastot, Avirát, vagy AVG-t? Minden olyan "vírusirtó" lehet álcázott kémprogram is, amelyiknél nincs regisztrálás.
A "Nod32" ESET-NOD Antivírus 8 és ha nem tudnád, T. kommentelő, FIZETŐS. Csak akkor ér valamit ennek a 30 napos próbaverziója is, ha regisztrálod. Sőt, újságkódossal is ez a helyzet.

Kéretlen alkalmazás, vagyis vírusos toolbar van benne. Ezért lassult le.
Egyébként sem töltünk le semmilyen vírusirtót vagy teljes körű védelmet máshonnan, mint a gyártó honlapjáról. Jelen esetben éppen azt tiltották le.
Köszönöm a válaszokat!
A saját gépeimen a magazinos kódokkal regisztrált ESET Smart Security van évek óta. Eszem ágába sincs lecserélni.
Csak az a helyzet, hogy egy kis faluban élek, és a fél falu idehozza a gépeket, javításra, telepítésre, stb.
Mert kevés olyan szakember ragadt itt ebbe a koszfészekbe, akibe meg lehet bízni, és nincs elszállva az díjazást illetően se.
Javasoltam már szinte mindenkinek ezt a magazin kódos NOD32 -t, de úgyis debilek hozzá meg. Arról, hogy szoftverért pénz adjanak hallani se akarnak.
Viszont jó magam már unom, ezeknek az ingyenes vírusírók regisztrálását, meg még plusz e-mail címet is csináljak hozzá, stb.
Ezért gondoltam erre az Amiti izére, de akkor hagyom a csodába. Amúgy nekem is a 8-es ESS van most fent, de nem jelezte vírusosnak az oldat. A Google -el rákeresve valami szlovák oldat hoz fel.
De végül is mindegy, ha vírusos, ha nem, úgy szar ahogy van, szóval nem próbálkozok vele újból.

Igaz nagyon régen próbálkoztam Comodo -val utoljára, de nekem összeomlasztott 2 Windowst is annyira, hogy csak az újratelepítés segített.
Állítólag nem lehet csak legális Windowson használni, mert elcs*szi a loadert.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!