Melyik a stabilabb/gyorsabb böngésző program ezek közül: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer?
Google Chrome Stabil/gyors
Mozilla Firefox nem stabil/gyors
Internet Explorer NAgyon stabil/csigalassú
ez saját tapasztalat. Lehet neked nem így van. Lehetőleg ne pontozzatok le mert a IE-t stabilnak írtam.
Én az IE-t csak arra használom, hogy ott valamiért jól megy a netbankom.
Most már Chrome-ot sokkal többet használok mint Rókát azt csak nagyon ritkán... Szerintem a Chrome a legjobb ezek közül. Otthon mivel Rókával kezdtem néha abban böngészek meg az asszony is.
Lepontoztalak, de nem az IE miatt.
Mindegyik stabil a felsoroltak közül. Talán a Firefox kicsit lassabban rendereli az oldalakat, viszont szerintem az eredmény szebb, mint Chrome alatt. Sokan szidják az Internet Explorert, de rájuk nem kell hallgatni. Az új kiadások felveszik a versenyt a vetélytársakkal. (Sőt, rá nem kell adblock, natívan támogatja a funkciót.)
Én a Firefoxot preferálom a bővítmények miatt (és mert tényleg szebb a renderelt oldal), de az a legjobb, ha te magad kipróbálod, hogy melyik tetszik legjobban.
Ki kell próbálni mindet, kinek mi jön be, sajnos mindenki azzal szemben elfogult amit épp használ, sajnos többség úgy hogy mást sem használt életében.
Én IE-n kezdtem,
volt egy rövid kalandom Chrome-al (érdemes elolvasni mi van a szerződésben)
aztán közel egy évig Operát használtam, telefonon mai napig azt, de végül a MozillaFirefox volt az ami mellett már pár éve vagyok.
Persze párhuzamosan 1-1 dolog miatt vissza-visszatérek IE és Chrome felülete.
Az Opera sajnos a saját irány helyen mára már inkább egy ChromeKlón
Nekem a Chrome annyira nem jött be.
Számomra Mozilla Firefox a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!