Hogyan kell vírusírtót a gépre tenni? Még sosem csinltam ilyet, nincs olyen fiú a környezetben, aki segíteni tudna, és lejárt pár napja, segítene valaki?
Van egy újság, abban pedig kódok. Ezekkel a kódokkal lehet regisztrálni, amitől 1-2 hónap licenszet kapsz. Az újságkódok mindig felkerülnek a netre, a linkelt oldalra. Havonta újra kell regisztrálni, ennyi a hátránya, egyébként teljesen legális megoldás. Évek óta így használom a Eset Smart Security programot. (A Nod32-n alapul, csak többféle védelmet nyújt, tűzfal is van benne.)
#3 + 1
Nekem is ugyan ez a felállás több éve. Gyakorlatilag ingyen van egy egyébként fizetős vírusirtóm, ami nem eszik sokat, és nem okoskodik feleslegesen. Így legalább nem kell a kevésbé megbízható trial resetter -el kínlódnom. A sg.hu -ról szerzem a kódokat.
Nem is értem hogy nem tettek még ellene, biztos több ezren használják így, akik az újságot se vették meg. Én legalább megveszek évente pár GameStart -t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!