Mit csináljak, ha a elfelejtettem a tablet jelszavam, és nem tudom kinyitni és használni?
Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek gyorsan... Előre is köszönöm2015. jan. 12. 21:41
1/10 anonim válasza:
Van olyan lehetőség, hogy a google email cím/jelszó párossal fel tudod oldani. (Kattints az elfelejtett jelszóra ha van olyan, az is lehet, hogy csak akkor fog előjönni ez a lehetőség, ha 3-szor, 4-szer megpróbálod rossz jelszóval feloldani a tabletet...
Sok szerencsét! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de pontosan (kiírja a tab) 105 alkalommal írtam be rosszul a jelszót, és nincs e-mail-es lehetőség :( Nagyon kétségbe vagyok esve:(
2015. jan. 12. 21:46
3/10 anonim válasza:
Mi a pontos típus?
Nincs alul olyan lehetőség, hogy ellejtett jelszó?
5/10 A kérdező kommentje:
Tab7 (Amiko) több nincs róla
Sajnos nincs olyan lehetőség se... Semmi:(
2015. jan. 12. 21:51
6/10 anonim válasza:
Hát akkor ezen csak szoftver frissítés fog segíteni.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha le tudja, legyen szíves írja le hogy azt hogyan kell.Köszönöm
2015. jan. 12. 22:07
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, végül sikerült megcsinálni, kikapcsolás gomb+hangosító gomb és végül megjelent a reset.. Nagyon köszönöm:)
2015. jan. 12. 23:04
9/10 anonim válasza:
szia ezt hogy csináltad ?? a hangerö gomb +kikapcs gomb?? ezt a kettöt nyomtad meg ??
10/10 Adélkitti válasza:
A tablet jelszavamat elfelejtettem.
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!